Από τον Σάκη η πρώτη αντίδραση για τις εκλογές! Δείτε τι είπε αποκλειστικά στο "Γη είδα"!

Ο Σάκης Κουγκας είναι από τους διαχρονικά αγαπημένους της σελίδας μας, και σε εμένα προσωπικά, δεν είναι λίγες οι φορές που έκανε δηλώσεις προτρέποντας με να τις γράψω.


 Από τη "θρυλική" παρουσία του στη ραδιοφωνική έκδοση  του  "Γη είδα;" στο ράδιο Αβένα, ως και αποκλειστικότητες  που δεν ευοδώθηκαν!

Συναντήθηκαμε πριν λίγο στη Βετσοπούλου με τον Σάκη και δεν χάσαμε την ευκαιρία να τον ρωτήσουμε για τις εκλογές. Για άλλη μια φορά ο Σάκης ήταν αποστομωτικός!

Στην ερώτηση μας αν θα γίνουν εκλογές, είπε ξεκάθαρα ναι, όντας ο μόνος από το ψηφοδέλτιο του δημάρχου που το δέχεται από όσους συναντήσαμε εμείς τουλάχιστον!

Όσον αφορά τον νικητή των εκλογών,  δεν μας αφησε κανένα περιθώριο, αφου θεωρεί ότι και αυτή τη φορά η νίκη τον Γκυρινη θα είναι με μεγάλη διαφορά.

 Επιχειρηματολόγησε μάλιστα στην υποψη αυτή θωρώντας ότι το ψηφοδέλτιο της Κουρκουτά στην Αλεξάνδρεια στερείται δυνατών ονομάτων που μπορούν να πάρουν πολλούς ψήφους, όπως χαρακτηριστικά είπε, βγάζοντας μαλιστα από την τσέπη του και δείχνοντας μας  ένα σχετικο χαρτί με ονοματα υποψηφίων της αντιπάλου του!

Για το τέλος αυτής της σύντομης "στο πόδι" συνάντησής μας, ο έμπειρος πολιτικός άφησε το καλύτερο:
-θα πάρω περισσότερους ψήφους αυτή τη φορά!, είπε με την γνώριμη αυτοπεποίθηση του.
 Στην αιτίαση μας ότι αυτό είναι αδύνατο, δεδομένου ότι πολλοί που τον ψήφισαν τις προηγούμενες φορές θα ψήφιζαν κουρκουτά αν  ήταν υποψήφια, και θα την ψηφίσουν τώρα, ο αγαπητός μας Σάκης, δεν άφησε και πολλά περιθώρια λέγοντάς χαρακτηριστικά: Ουτε μισός(!!), ενω προέβλεψε μεγάλες ανακατατάξεις στη σειρά εκλογής των υποψηφίων της παράταξης του, δίνοντας μας και μια μεγάλη βόμβα από την ενότητα Μελίκης!
 
Αφού μας προέτρεψε να γράψουμε ακριβώς όσα μας είπε, ανανεώσαμε το ραντεβού μας για εκτενέστερη συζήτηση σύντομα.

* Η φωτογραφία είναι από το αρχείο μας.