Γενική συνέλευση αγροτικού συλλόγου. Έχασαν όσοι αγρότες δεν πήγαν*


Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα και χρήσιμη συζήτηση για τους ,λιγοστούς δυστυχώς, αγρότες που έδωσαν το παρών, εξελίχθηκε η συνεδρίαση της γενική συνέλευσης των μελών του αγροτικού συλλόγου Αλεξάνδρειας, που είχε ως σκοπό την ενημέρωση για θέματα επικαιρότητας και τις εξελίξεις σχετικά με την πορεία των αιτημάτων των πρόσφατων κινητοποιήσεων.
 
 Στην αρχή της συζήτησης από τον πρόεδρο του συλλόγου Γιώργο Διαμαντοπουλο παρουσιάστηκαν τα νέα μέλη της διοίκησης του συλλόγου "τιμής ένεκεν" για τον αγώνα που έδωσαν για τον σύλλογο, Βαγγέλης Μηνοπουλος και Γιώργος Καριώτης.
 Στη συνέχεια ο γεωπόνος και πρόεδρος του συλλόγου γεωπόνων Ημαθίας Γιάννης Χατζηευφραιμιδης, ως προσκεκλημένος του συλλόγου έκανε μια συντομη αλλά πολύ διαφωτιστική ενημέρωση για τη νέα ΚΑΠ ενώ απάντησε και σε σχετικές ερωτήσεις αγροτών.
  
 
Στο κύριο μέρος της συζήτησης ο πρόεδρος αλλά και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου παρουσίασαν το χρονικό των κινητοποιήσεων όλα όσο έγιναν με τις συναντήσεις αλλά και τις επόμενες δράσεις του συλλόγου.



 Μετά βεβαιότητας μπορούμε να πούμε ότι όσοι αγρότες δεν παρευρέθηκαν έχασαν μια πολύ σημαντική και χρήσιμη συζήτηση.

*Για το Γη είδα Νίκος Λιολιόπουλος