Θάνος Τολιόπουλος: Σε κερδίζει αμέσως!

 
  Μια από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις των φετινών δημοτικών εκλογών είναι ότι στο ψηφοδέλτιο του Παναγιώτη Γκυρίνη, συναντούμε νέους αξιόλογους ανθρώπους με όραμα.
 
 Η τελευταία πραγματικά ευχάριστη έκπληξη για εμάς, ήταν η γνωριμία μας και η σύντομη εκ των πραγμάτων συνάντηση -συζήτηση με τον Θάνο Τολιόπουλο.

Ο Θάνος είναι τριάντα χρόνων, είναι πολιτικός μηχανικός, έχει ήδη διαγράψει την δική του διαδρομή στον επαγγελματικό χώρο και τώρα είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην πολιτική, διεκδικόντας την εκλογή του στο δημοτικό συμβούλιο.

 Σε κερδίζει αμέσως με τον λόγο του, έχει έναν πολύ συγκροτημένο και διευρυμένο τρόπο σκέψης, ενώ παράλληλα μπορεί και γίνεται εύκολα συμπαθής.

Ευχόμαστε να εκλεγεί στο επόμενο Δημοτικό συμβούλιο, για να μπορέσει να κάνει πράξη πολλά από τα όμορφα πράγματα που έχει στο μυαλό του.


 Στο Γη Είδα δεσμευόμαστε με την πρώτη ευκαιρία να του κάνουμε μια πιο εκτενή παρουσίαση. 

Σήμερα, τελευταία ημέρα της προεκλογικής περιόδου, ο Θάνος Τολιόπουλος, απευθύνει ανοιχτό  κάλεσμα στους συμπολίτες μας.

Συνδημότες και συνδημότισσες, Φτάνοντας προς το τέλος της προεκλογικής περιόδου ζητώ την ψήφο σας. Ζητώ την ψήφο σας για να μπορέσουμε να δώσουμε μια νέα πνοή με νέες ιδέες στην υπηρεσία του δήμου. Καθώς η επόμενη μέρα μετά τις κάλπες καθορίζει έως ένα βαθμό τη ζωή μας για την επόμενη πενταετία σας προτρέπω να ψηφίσουμε συνειδητά ανθρώπους που έχουν την δυνατότητα να διαμορφώσουν ένα καλύτερο αύριο.
Έχω άποψη. Έχω γνώση. Έχω φωνή. Δώστε μου τη δύναμη.

#ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ_ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ_ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
#ΨΗΦΟΣ_ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ #ΩΡΑ_ΕΥΘΥΝΗΣ