Αλλαγή αρχηγού στο 'Μαζί Αλλάζουμε';

 Η δημοτικη παράταξη που δημιούργησε η Δώρα Κουρκουτά, που όπως όλοι ξέρουμε δεν μπόρεσε να κατέβει στις εκλογές, φαίνεται πώς είναι εδώ για να μείνει, έστω και χωρίς την ίδια την δημιουργό της στο τιμόνι.
 

Τις τελευταίες μέρες με αφορμή ένα κοινό ταξίδι του Θανάση Τσιάπλα και τον Μιχάλη Χαλκίδη στην Αθήνα και την συνάντηση τους με γνωστό συνταγματολόγο, διακινούνται σενάρια που θέλουν τους δύο ισχυρούς άνδρες του ψηφοδελτίου να αναλαμβάνουν πρωτοβουλία ώστε να ηγηθούν της παράταξης στην περίπτωση που δικαιωθούν δικαστικά στο συμβούλιο της επικρατείας και οριστούν νέες, επαναληπτικές εκλογές στον δήμο. 

 Από την πλευρά των στελεχών του "μαζί αλλάζουμε" επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία, με τους πιο ένθερμους να θεωρούν πια πολυ πιθανο ότι εντός του 2024 θα έχουμε επαναληπτικές εκλογές στο δήμο Αλεξάνδρειας.

 Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η Δώρα Κουρκουτά δεν φαίνεται διατεθημένη να συνεχίσει την διεκδίκηση της θέσης του δημάρχου.

Από την άλλη ο Μιχάλης Χαλκίδης με την εμπειρία του, αλλά και ο Σάκης Τσιάπλας για την αποδοχή του που έχει στους κόλπους του ψηφοδελτίου, θεωρείται ότι μπορούν να σηκώσουν το βάρος τις δικαστικής, σε πρώτη φάση, αλλά και εκλογικής στη συνέχεια μάχης, αν δικαιωθούν .

 Φαίνεται ότι τα δημοτικά της Αλεξάνδρειας δεν θα σταματήσουν να μας απασχολούν.