Νέα εποχή για τον δήμο και την ΚΕΔΑ. Σήμερα η μεγάλη συναυλία- αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι.

 Σημερα 8:30μ.μ. η μεγάλη συναυλία- αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι στο πνευματικό κέντρο.

Ο Δήμος μας και η νέα διοίκηση της ΚΕΔΑ φαίνεται πως ξαναπιάνουν το νήμα απο εκεί που κόπηκε.

 Μετά από τέσσερα χρόνια μιας διοίκησης της ΚΕΔΑ που παρέπαιε μεταξύ ανικανότητας  και υπονόμευσης της δημοτικής αρχής, που είχε ως αποτέλεσμα την ελλειπή παρουσια του δήμου στα πολιτιστικά, ήρθε η στιγμή ο δημος να πρωταγωνιστήσει ξανά στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης, όπως γινόταν την προηγούμενη περίοδο 2014-2019 όταν στο τιμόνι της επιχείρησης ήταν ο Στέφανος Δελιόπουλος.

 Η Ελένη Λαφαζάνη στη θέση της προέδρου πλέον της ΚΕΔΑ αλλά και ο ίδιος ο δήμαρχος απαλλαγμένος πλέον από τα βαρίδια, είναι αποφασισμένοι να ξαναφέρουν την Αλέξανδρεια στο κέντρο των πολιτιστικών εκδηλώσεων.
 

Σήμερα στο πνευματικό κέντρο, στο στολίδι της πόλης μας, δίνεται στους πολίτες της Αλεξάνδρειας μια πρώτη γεύση της νέας περιόδου για τον δήμο και την δημοτική επιχείρηση με μια σπουδαία συναυλία- αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκη.
 
Στην συναυλία θα πάρει μέρος η πολυμελής συμφωνική ορχήστρα con fuoco του Δήμου Θέρμης και η πολυβραβευμένη χορωδία του δήμου Αλεξάνδρειας, που έχουν συνεργαστεί με εξαιρετικά αποτελέσματα στο παρελθόν.

 Θα είμαστε εκεί!