Μία ποιοτική υποψηφιότητα για τον Παναγιώτη Γκυρίνη.

Ο Νίκος Σουρλόπουλος πριν από λίγο ανακοίνωσε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ότι κατεβαίνει υποψήφιος με τον Παναγιώτη Γκυρίνη.
Πρόκειται αναμφισβήτητα για μία πολύ σημαντική προσθήκη στο ψηφοδέλτιο του νυν δημάρχου, με ποιότητα στον λόγο του, κάτι που αποδεικνύει και το κείμενο με με το οποίο τη συνοδεύει:
Νίκος Σουρλόπουλος:
Μετά από χρόνια ενασχόλησης με τα κοινά ως ενεργός πολίτης, αλλά και ως δημοσιογράφος, (δραστηριότητα που δεν ασκώ πια) αποφάσισα να εμπλακώ πιο ενεργά στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου. 

Αποφάσισα να συμπορευθώ - από τη θέση του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου - με την "Ώρα ευθύνης" και με υποψήφιο δήμαρχο τον Παναγιώτη Γκυρίνη.

Γιατί με τον Γκυρίνη

Για τρεις λόγους κυρίως: 

Γιατί περιθωριοποίησε
πολιτικές δυνάμεις που κρατούσαν τον τόπο στάσιμο για πολλά χρόνια.

Γιατί ολοκλήρωσε επιτέλους μεγάλα έργα που ξεκίνησαν όταν ήμουνα ακόμα παιδί, τελείωσε έργα που είχε υποσχεθεί, και ξεκίνησε νέα που θα τα δούμε σε λίγο καιρό.

Γιατί δίνει ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους να προσφέρουν στον τόπο που θέλουν να ζουν.

Ζητάω την ψήφο σου, για να μπορέσω να εκπροσωπήσω μια γενιά που υπήρξε θύμα μικροπολιτικών αλλά και προσωπικών επιδιώξεων και που στερήθηκε, κυρίως, την δυνατότητα να μιλάει και να διεκδικεί αυτά που κάποτε ονειρεύτηκε.