Η τριπλή έκπληξη του Γκυρίνη που κλειδώνει τη Μελίκη!

Τρία πολύ δυνατά ονόματα μπαίνουν στη μάχη των δημοτικών εκλογών και εξασφαλίζουν όπως όλα δείχνουν την επικράτηση στον πρώην δήμο Μελίκης για τον Παναγιώτη Γκυρίνη.

Δεν θα μπορούσε να περιμένει καλύτερο αποτέλεσμα ο δήμαρχος στην προσπάθεια του να πείσει γνωστά και πετυχημένα ονόματα της τοπικής κοινωνίας, να πολιτετευτούν στο πλευρό του, παρά την διαφορετικές προηγούμενες επιλογές τους.
  
Για τους ελάχιστους που δεν τους γνωριζουν, πρόκειται για τους:
Διονύση Ζησιόπουλο από την Αγκαθιά, τον γνωστό μας κομμωτή, πρωην πρόεδρο και πολύ αγαπητό πρόσωπο στο χωριό. Με την ένταξη του στο ψηφοδέλτιο απαντούνται και τα τελευταία ερωτήματα σχετικά με την επιλογή άλλων γνωστών ονομάτων του χωριού, που αυτόματως τάσσονται μαζί του για να πετύχει ένα ακόμη σαρωτικό αποτέλεσμα.

Ο Δημήτρης Θυμιόπουλος, γνωστός επιχειρηματίας στο  χώρο της εκπαίδευσης, γιος του πρώην προέδρου το χωριου Γρηγόρη, που δίνει αγώνα στο πλευρό του. Πολύ αγαπητός στη νεολαία ο Δημήτρης αποτελεί σίγουρα μία πόλη σημαντική προσθήκη για την Ωρα Ευθύνης, ενώ σηματοδοτεί και ένα σημαντικό άνοιγμα με ιδιαίτερη πολιτική σημασία για τον δήμαρχο, για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις της περιοχής.

Ο Ηλίας Παυλόπουλος από την Κυψέλη, ειναι μια ακόμη έκπληξη που μας έκρυβε η σημερινή μέρα.
Πρώην πρόεδρος του χωριού με πολλά έργα στο ενεργητικό του, δημοτικός σύμβουλος Μελίκης, γνωστός και πετυχημένος επιχειρηματίας και αυτός, στο χώρο της εμπορίας αγροτικών προϊόντων, έχει την εμπειρία αλλά και τις διασυνδέσεις να φέρει μαζί του έναν σημαντικό αριθμό ψηφοφόρων, αφού έχει με τα χρόνια δημιουρησει ένα από τα πιο γνωστά και αξιόπιστα επιχειρηματικά ονοματα στην περιοχή.

 Ένα επιπλέον εντυπωσιακό στοιχείο, που προσδίδει υπεραξία στην συστράτευση των τριών ισχυρών αντρών, είναι ότι σε προηγούμενες προεκλογικές αναμετρήσεις, υπήρξαν αντίπαλοι προς τον νυν δήμαρχο Παναγιώτη Γκυρίνη.