Ο Μάνος αξίζει.


Ξεχώρισε με τις ψύχραιμες και καλά δουλεμένες τοποθετήσεις του στο δημοτικό συμβούλιο.
Αν και ήταν η πρώτη του θητεία στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου, ο Μάνος Παπαδόπουλος άφησε το δικό του ξεχωριστό στίγμα σε μια θητεία με πολλές αντιξοότητες. 

Συγκεκριμένα, μετά την παραίτηση του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Κ.Ναλμπάντη πριν καν αναλάβουν τις ευθύνες τους ως αντιπολίτευση, και με δεδομένη την έλλειψη ενδιαφέροντος από τις άλλες δύο παρατάξεις της μειοψηφίας να αντιπολιτευτούν ενεργά, το βάρος έπεσε στην εννεαμελή δημοτική ομάδα που εξελέγη με το ψηφοδέλτιο "Αξίζουμε καλύτερα".

Δυστυχώς όμως και εκεί η κατάσταση δεν ήταν ιδανική, με κάποιους από τους εκλεγμένους να αδυνατούν ή να αδιαφορούν στο να κάνουν αντιπολίτευση.
Έτσι το βάρος έπεσε εκτός του επικεφαλής Γιάννη Κιρκιλιαννίδη για τον οποίο έχουμε γράψει αλλά θα κάνουμε και ξεχωριστή αναφορά σε επόμενη ανάρτηση και στον Μάνο Παπαδόπουλο που ήταν από τους λίγους που πήρε σοβαρά τον ρόλο στον οποίο τον εξέλεξαν οι πολίτες του δήμου.

Ο Μάνος, έκανε πολλές και σωστές τοποθετήσεις, απέφυγε να σηκώσει το γάντι της άγονης  αντιπαράθεσης με αξιοσημείωτη ψυχραιμία ανέδειξε θέματα, ήταν πάντα καλά διαβασμένος και προσεκτικός.

Ο Μάνος Παπαδόπουλος διεκδικεί σήμερα την επανεκλογή του με το ψηφοδέλτιο της Δώρας Κουρκουτά και αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους επιλέξουν να ψηφίσουν την παράταξη  "Μαζί αλλάζουμε.

*Εδώ η δήλωση υποψηφιότητας του