Έκλεισε τον πρώτο κύκλο παρουσιάσεων η Δώρα. Υπολείπεται κατά πολύ του Γκυρίνη.



Έκλεισε απόψε ο κύκλος των κατά δημοτική ενότητα παρουσιάσεων υποψηφίων για την Δώρα Κουρκουτά.
Η πρωτότυπη ιδέα της υποψήφιας δημάρχου να παρουσιάσει τους συμμετέχοντες στο ψυφοδελτιο της σε τέσσερις ξεχωριστές εκδηλώσεις, στις αντίστοιχες έδρες δημοτικών ενοτήτων του Δήμου Αλεξάνδρειας, ολοκληρώθηκε σήμερα στα Καβάσιλα, χωρίς όμως το προσδοκώμενο αποτέλεσμα, αφού δεν κατάφερε να συγκεντρώσει ικανό αριθμό υποψηφίων ώστε να πλησιάσει αυτόν του Παναγιώτη Γκυρίνη.

Πιο αναλυτικά, απόψε η Δώρα Κουρκουτά παρουσιάσε συνολικά 32 υποψηφίους για το δημοτικό και τα τοπικά συμβούλια της ενότητας των Αντιγονιδών. Έτσι λοιπόν μετά από την παρουσίαση 41 ονομάτων στην Αλεξάνδρεια, 25 στη  Μελίκη και 35 στο Πλατύ ο αριθμός υποψηφίων που ανακοίνωσε συνολικά η παράταξη Μαζί Αλλάζουμε ανέρχεται στους 133.
Έχοντας μείνει λιγότερο από μια βδομάδα για την εκπνοή της προθεσμίας κατάθεσης των υποψηφιοτήτων, η κ.Κουρκουτά, παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις της, και τις προσδοκίες που αυτές καλλιέργησαν, υπολείπεται σε αριθμό κατά πολύ του βασικού της αντιπάλου Π. Γκυρίνη που μόλις της προηγούμενη Δευτέρα παρουσίασε 195.

Με δεδομένο ότι το -κατά πολλούς- καθοριστικό σημείο στο δρόμο προς τις εκλογές θα είναι η 31η Αυγούστου, όπου θα αποτυπωθεί και οριστικά η δυναμική των συνδυασμών, τότε θα μιλάμε μια μια τεράστια διαφορά σε επίπεδο υποψηφίων τουλάχιστον, με ο,τι αυτό συνεπάγεται.