Αλήθεια τώρα Δώρα;

Το είδαμε και δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε.
Η υποψήφια δήμαρχοςτης καρδιάς μας συνέχισε το σερί των "επιτυχιών" της, με μία ακόμη επική ανάρτηση συνοδευόμενη μάλιστα και από ανάλογη.. πόζα αυτή τη φορα!

 Σε μια μέρα με βαρυ κλίμα για όλους λόγω της καταστροφής της χώρας, στην οποία οι πολιτικοί απέφυγαν να κάνουν οποιαδήποτε ανάρτηση, η (με αχνά γράμματα ) υποψήφια Δημαρχος  Αλεξάνδρειας Δώρα Κουρκουτά, θεώρησε σκόπιμο να μας πληροφορήσει σε σχετική της ανάρτηση στο προφίλ της στο facebook, αλλά και στη σελίδα της παράταξης Μαζί Αλλάζουμε, ότι εδώ και ένα μήνα έχει ζητήσει και μάλιστα πρωτοκολλημένα (sic) συνάντηση αντιπροσωπείας της παράταξης της με τους αντιδημάρχους του δήμου και μάλιστα ακόμη δεν έχει πάρει απάντηση, όπως γράφει! 
 Τι να πρωτοσχολιάσει κάνεις σε αυτό το νέο πόνημα του (ανύπαρκτου) γραφείου τύπου της παράταξης; 
 
 - Την απόλυτη έλλειψη θεσμικής υπόστασης στο αίτημα ; Παράταξη δεν υφίσταται καν πριν τις 31 Αυγούστου. Πώς θα στείλει αντιπροσωπεία;
 
 - Τον υποβιβασμό του ρόλου του δημοτικού συμβουλίου;  Οι ερωτήσεις αυτές θεσμικά γίνονται στο δημοτικό συμβούλιο από τους εκλεγμένους εκπροσώπους μας, κάποιους μάλιστα από τους οποίους έχει στο ψηφοδέλτιο της και ότι απαντηθεί ή δεν απαντηθεί εκεί από τους αρμόδιους αντιδημάρχους, στη συνέχεια μπορεί οποιοσδήποτε να σχολιάσει ή να κρίνει επ' αυτού.

 - Το ότι δεν δημοσιεύει ποια είναι τα θέματα για τα οποία ζητάει ενημέρωση; Απλά γενικά και αόριστα όπως το ως τώρα πολιτικό της στίγμα.

 - Την ανεπίτρεπτη άγνοια για τα θέματα στα οποια θα έπρεπε να είχε λάβει γνώση, αν όχι ως υποψήφια δήμαρχος που λέει  εδώ και δύο χρόνια τώρα ότι θέλει να είναι, έστω ως απλός πολίτης;

 - Το άδειασμα του αντιδημάρχου Βενιόπουλου που σήμερα είναι μαζί της;
 - 
 Όλα αυτά και άλλα πολλά....

 Η κ. Κουρκουτά καθημερινά σχεδόν, δείχνει σημάδια ανοργανωσιάς αλλά και συγκεντρωτισμού στη λειτουργία της. Δεν εμπιστεύεται κανέναν πλην του εαυτού της, από την λειτουργία τού γραφείου τύπου, ως ακόμη και την γραμματειακή υποστήριξη του πολιτικού της γραφείου. Με τέτοια λογική και νοοτροπία είναι αδύνατο να εκλεγεί δήμαρχος.