Πολύ σκληρός για να "πεθάνει" ο Γκυρίνης! Έβαλε γερές βάσεις για την τρίτη συνεχόμενη εκλογή του.

Σε ένα κατάμεστο Αλεξάνδρειο,
δέκα μέρες πριν την τελική ημερομηνία κατάθεσης των ψηφοδελτιων και ενάμιση σχεδόν μήνα πριν τις εκλογές, ο υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Γκυρίνης, παρουσίασε μεμιάς 195 υπόψηφιους συμβούλους, μεταξύ των οποίων 58 δημοτικούς, κερδίζοντας τις εντυπώσεις σε ένα κρίσιμο σημείο της προεκλογικής περιόδου.

Το Γη είδα ήταν εκεί και παρακολούθησε στην εκδήλωση.
Το να γεμιζει κάποιος υποψήφιος ασφηκτικά έναν τόσο μεγάλο χώρο καλοκαιριάτικα με την ζέστη αλλά και υγρασία να είναι αφόρητες, είναι σίγουρα ένα σημαντικό επίτευγμα για τον οποιοδήποτε αρχηγό παράταξης.

Αρκετά πριν την έναρξη της ομιλίας ήταν όλα τα τραπέζια γεμάτα με αποτέλεσμα να δυσκολευτούμε να βρούμε μέρος να καθήσουμε, ενώ αρκετοί έμειναν όρθιοι ή εκτός αίθουσας. Όπως ήταν βέβαια αναμενόμενο, η ...καρεκλολογία έχει ήδη αρχίσει όπως έγινε και στις προηγούμενες εκλογές, δεδομένου ότι σε αυτό το χώρο έγιναν οι συγκεντρώσεις των κεντρικών υποψηφίων, με τους πιο φανατικούς να μετράνε ήδη...τετραγωνικά μέτρα, κάτι περιττό κατά τη γνώμη μας, αφού οι φωτογραφίες από την εκδήλωση μαρτυρούν από μόνες τους το μέγεθος της.
Στην ομιλία του ο Δήμαρχος παρουσίασε το έργο του όλα αυτά τα χρόνια, τους λόγους για τους οποίους διεκδικεί την επανεκλογή του καθώς και τα βασικά στοιχεία της διοίκησης του. Απέφυγε επιμελώς να σηκώσει το γάντι της έντονης αντιπαραθέσης, αναδεικνύοντας τα θετικά μόνο στοιχεία, κάτι που φαίνεται να είναι μία κεντρική πολιτική του επιλογή ενόψει των εκλογών.
Με μία γρήγορη ματιά στα ονόματα των υποψηφίων μπορούμε να πούμε ότι πρόκειται ξεκάθαρα για ένα δυνατό ψηφοδέλτιο όπως όλοι λίγο πολυ το περιμέναμε.  Στα δυνατά σημεία του ή παρουσία υποψηφίων και γνωστών στελεχών από κάθε χωριο, από κάθε γωνιά το δήμου. Για λόγους ισομερούς αντιμετώπισης του αγώνα του κάθε υποψηφίου ξεχωριστά, θα αποφύγουμε να ονομάσουμε.

Ένα ασφαλές συμπέρασμα που βγαίνει από τη χθεσινή βραδιά,  είναι ότι ο Παναγιώτης Γκυρίνης βάζει γερές βάσεις για μία τρίτη εκλογή στη θέση του δημάρχου Αλεξάνδρειας. 

Σε κάθε περίπτωση όμως, μία περαιτέρω πρόβλεψη για το αποτέλεσμα των εκλογών σε αυτό το χρονικό σημείο είναι παρακινδυνευμένη.
Με την ολοκλήρωση της κατάθεσης των ψηφοδελτίων, μπορούμε να έχουμε μία ξεκάθαρη εικόνα την οποία και θα σας παρουσιάσουμε, ενω είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα υπάρχουν και κάποιες προσθήκες της τελευταίας στιγμής που θα αποτελέσουν πολύ δυνατές εκπλήξεις.