Ο Θέμης το έκανε! Κατέθεσε ψηφοδέλτιο με 150 ονόματα!

 Μία μέρα πριν τη λήξη της προθεσμίας κατάθεσης υποψηφιοτήτων για τις δημοτικές εκλογές, ο υποψήφιος δήμαρχος  Αλεξάνδρειας Θέμης Σιδηρόπουλος ανακοίνωσε απόψε, ότι κατέθεσε ήδη  ψηφοδέλτιο με 150 υποψηφίους.

Με υπομονή και επιμονή ο συνταξιούχος αστυνομικός κατάφερε κάτι που για πολλούς θεωρούνταν δύσκολο εξ αρχής, να καταφέρει να πείσει 15Ο συμπολίτες μας να είναι υποψήφιοι μαζί του!
 
 Με αυτά τα δεδομένα, το ψηφοδέλτιο της ανατροπής αποκτά μια νέα δυναμική, χωρίς κανείς να μπορεί να προσδιορίσει ποιο μπορεί να είναι το ταβάνι. 

Μια πιθανή είσοδος του στον δεύτερο γύρο των εκλογών θα είναι μια έκπληξη για πολλούς. 
Ήδη οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στο Θέμη το πιστεύουν. 
Μένει να δούμε, σε αριθμητικό επίπεδο, πόσο πιο δυνατά θα είναι τα άλλα δύο άλλα ψηφοδέλτια. Του Παναγιώτη Γκυρίνη που θυμίζουμε ανακοίνωσε 195 ονόματα πρόσφατα και τις Δώρας Κουρκουτά που ανακοίνωσε στις κατά τόπους παρουσιάσεις 133 συνολικά.

 Αύριο το βράδυ θα γνωρίζουμε ακριβώς τα αριθμητικά δεδομένα, με τις έως τώρα ενδείξεις να δείχνουν ότι το ψηφοδέλτιο της ανατροπης ίσως δεν θα απέχει πολύ σε αριθμό υπό αυτό της Δώρας Κουρκουτά, βάζοντας έτσι μια νέα ενδιαφέρουσα διάσταση στη μάχη για την δεύτερη θέση.

Δείτε τι έγραψε πριν από λίγο στο Facebookο επικεφαλής της παράταξης Ανατροπή:

Φίλες και φίλοι, ο πολιτικός συνδυασμός ΑΝΑΤΡΟΠΗ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ υπέβαλε και επίσημα πλέον όπως ορίζει η εκλογική νομοθεσία την υποψηφιότητα για τις δημοτικές εκλογές τις 8 Οκτωβρίου 2023.  

Καταγράφω την υπέρβαση 150 υπέροχων προσώπων, που ακολουθούν το όραμα και την ελπίδα για αναγέννηση του τόπου μας. 

Μεθοδικά, υπεύθυνα, χωρίς αποκλίσεις και ταλαντεύσεις, μακριά από κομματικές μεθοδεύσεις και αγκυλώσεις θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στην τοπική αυτοδιοίκηση.  

Έχει νόημα η στρατευμένη, άδολη και χωρίς κομματικές σκοπιμότητες αντίδραση της κοινωνίας μας για αλλαγή και ΑΝΑΤΡΟΠΗ.