Έτοιμος για το επόμενο βήμα ο πρόεδρος;

Πριν από έξι μήνες περίπου στο Γη είδα γράψαμε δύο αναρτήσεις που συζητήθηκαν πολύ στη Μελίκη.

Η πρώτη αφορούσε την γενικότερη εικόνα του χωριού και η δεύτερη αφορούσε την πιθανότητα ανάμειξης του προέδρου του Συνεταιρισμού Αποστόλη Λουκανόπουλου στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

 Σήμερα, λιγότερο από τρεις μήνες πλέον από τις εκλογές, το όνομα του Αποστόλη ακούγεται όλο και εντονότερα, για δύο κυρίως λόγους.


 Πρώτων γιατί η κατάσταση στη Μελίκη έχει επιδεινωθεί σε πολλούς τομείς όσον αφορά την λειτουργία του δήμου σε εκείνα τα χωριά. Χόρτα, σκουπίδια, δρόμοι διαλυμένοι, εξαφανισμένοι αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, συνθέτουν ένα εκρηκτικό σκηνικό στα χωριά της Μελίκης με του πολίτες να  αναζητούν λύσεις.

Δεύτερον και αυτό (δεν είναι κρυφό) ήδη ακούγονται φωνές σε όλο το χωριό για την ενεργοποίηση ανθρώπων από τη ΜΕΛΙΚΗ που και νοιάζονται αλλά κυρίως είναι σε θέση να ανοίξουν πόρτες.
 Ένα από τα πρόσωπα αυτά είναι όπως είναι φυσικό ο πρόεδρος του συνεταιρισμού Μελίκης που είναι και μόνος οικονομικός πνεύμονας της περιοχής πλέον.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του Γηείδα και παρά την επίμονη διάψευση από τον ίδιο, ο πρόεδρος το σκέφτεται και μάλιστα σοβαρά.

Και φυσικά αφήσαμε το πιο ενδιαφέρον για το τέλος...

 Ο Απόστολος έχει πλέον κανει την ...ολική ανατροπή! 

 Περισσότερα σε επόμενη ανάρτηση.