Έτοιμο το ψηφοδέλτιο της Δώρας!




Λίγες πινελιές έμειναν ακόμη και το ψηφοδέλτιο της παράταξης της Δώρας Κουρκουτά είναι έτοιμο.

Η υποψήφια δήμαρχος επέλεξε να κινείται μεθοδικά και αθόρυβα, αποφεύγοντας ανακοινώσεις ή φήμες για τη δημιουργία εντυπώσεων, χωρίς ούτε λεπτό να σταματήσει τις επαφές της με πολίτες σε όλο το δήμο.

 Σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πληροφορίες, το ψηφοδέλτιο της Δωρας είναι έτοιμο , με την έμπειρη δικηγόρο να πρωτοτυπεί, επιλέγοντας να το παρουσιάσει κατά τόπους, σε τέσσερις διαφορετικές παρουσιάσεις στις αντίστοιχες έδρες δημοτικών ενοτήτων, με πρώτη την Αλεξάνδρεια τις επόμενες ημέρες.

Το μεγάλο στοίχημα για την ίδια την υποψήφια δήμαρχο και τους συνεργάτες της, ήταν να καταρτίσει έγκαιρα το ψηφοδέλτιο που θα περιλαμβάνει 300 υποψηφίους σε όλα τα χωριά, πριν παρουσιάσει το πρόγραμμα της, το ποιοιο σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα ειναι πρωτοποριακό για τα τοπικά δεδομένα, αφού εκτός τον άλλων θα περιέχει και το στοιχείο της ανοιχτής διαβούλευσης.

 Φαίνεται πως ο τίτλος "Μαζί Αλλαζουμε" ανταποκρίνεται πρώτα από όλα στον τρόπο με τον οποίο η ίδια η επικεφαλής βλέπει την συμμετοχή στις εκλογές, ένα νεο τρόπο επικοινωνίας και προσέγγισης με τους πολίτες αλλά και επιλογής των προσώπων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο.