Επίσημα με Χ.Παπαστεργίου το ΠΑΣΟΚ. Ποιοι ακούγονται για υποψήφιοι σύμβουλοι.

Όπως πρώτοι γράψαμε εδώ στο Γη Είδα, ο Χρήστος Παπαστεργίου θα είναι και επίσημα για δεύτερη συνεχόμενη φορά ο υποψήφιος περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας που στηρίζει  το ΠΑΣΟΚ ΚινΑλ.

 Εδώ και καιρό έχει ξεκινήσει συναντήσεις για τη στελέχωση του ψηφοδελτίου του το οποίο θα περιλαμβάνει όπως είναι φυσικό και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους από τον δημο Αλεξάνδρειας.


Λόγω της αύξησης των υποψηφίων πού συνολικά θα είναι 13 αναμένεται τέσσερις με πέντε από αυτούς να είναι από την περιοχή του δήμου Αλεξάνδρειας.
 Γρηγόρης Γιοβανόπουλος
Χρήστος Πριονίδης 

Σύμφωνα με τις έως τώρα εκτιμήσεις ο δάσκαλος Γρηγόρης Γιοβανόπουλος και ο μηχανικός  Χρήστος Πριονίδης που ήταν υποψήφιοι και την προηγούμενη φορά και κατέγραψαν μία αξιοσημείωτη εκλογική παρουσία, αναμένεται να είναι εκ νέου υποψήφιοι στο πλευρό του Χρήστου Παπαστεργίου.


 Σύμφωνα με πληροφορίες μας πρόταση έγινε και στο γνωστό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ γιατρο Νίκο Μπρουσκέλη, που διατηρεί προσωπικές σχέσεις με τον υποψήφιο περιφερειάρχη, αλλά θεωρούμε ελάχιστα πιθανό να ασχοληθεί αυτή την περίοδο.

Πλέον αυτών ακούγονται και άλλα ονόματα από την περιοχή μας, ιδιαίτερα γυναικών λόγω και της ποσόστωσης.


Μαρία Καραγιαννίδου 


Φιλλιώ Καρανικολοπούλου

Τις τελευταίες μέρες ακούγεται έντονα το όνομα της δημοτικής συμβούλου Αλεξάνδρειας Μαρίας Καραγιαννίδου, και αυτό της πρώην υποψήφιας βουλευτή του Πασοκ Φιλλιώς Καρανικολοπούλου καθώς και μιας ακόμη γυναίκας με καταγωγή από τα χωριά της Μελίκης.

Από τη Μελίκη επίσης ακούγεται ότι είναι κοντά στο να πει το ναι γνωστό πολιτικό πρόσωπο έκπληξη από τον χώρο της κεντροαριστεράς.


Ο Χρήστος Παπαστεργίου που στο νομό μας και ιδιαίτερα στο δήμο μας κατέγραψε μία πολύ καλή εκλογική παρουσία, αναμένεται να αυξήσει αισθητά τα ποσοστά του σε αυτές τις εκλογές θέτοντας το πρώτο βήμα για την επανάκαμψη του ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία και γενικότερα στην κεντρική Μακεδονία.