Αντιεμβολιαστής, πουτινικός και..ιδιοκτήτης ψητοπωλείου, ο υπ. βουλευτής Ημαθίας των, οικολόγων, του κόμματος για τα ζωα, και του βολτ!

 Στις εκλογές του Μαΐου οι πράσινοι θα κατέβουν σε κοινό ψηφοδέλτιο με το νέο κόμμα του προοδευτικού κέντρου βολτ, παράρτημα του  πανευρωπαϊκού volt Europa.

Παρά το γεγονός ότι η επιλογή αυτή για το volt ξένισε πολλούς και αρκετοί απομακρύνθηκαν από αυτό μετά την απόφαση κοινής καθόδου με τους πράσινους αλλά και τα υπόλοιπα κόμματα,, είναι συνέχεια της συνεργασίας του volt europa με τους πράσινους στην Ευρώπη και την ένταξη του στο κόμμα των πρασίνων στο ευρωκοινοβούλιο.

Αρκούσε όμως η ανακοίνωση των πρώτων 100 υποψηφίων βουλευτών του ανορθόδοξου αυτου συνασπισμού, για να δικαιώσει, με τον πιο πικρό τρόπο, όλους όσους αντιστεκόταν σε αυτήν την συνεργασία, αφού είναι γνωστό ότι ελάχιστα πράγματα ενώνουν ένα κεντρώο, προοδευτικό, μεταρρυθμιστικό κόμμα με τους οικολόγους, τουλάχιστον όπως εμφανίζονται δτην Ελλάδα.

Είναι βέβαιο τις επόμενες μέρες θα βρεθούν πολλοί περίεργοι τύποι στο ψηφοδέλτιο.

 Εμείς βρηκαμε τον πρώτο,  εδώ στην Ημαθία!


Ο Γιάννης Χαλαγιάννης από την Αλεξάνδρα, είναι γνωστός στην Ημαθία για τις αιρετικές και κατ' άλλους παλαβές θέσεις του.

Εκείνο το οποίο φαίνεται πως αγνοούν οι υπεύθυνοι των ψηφοδελτίων, είναι ότι ο  ιδιοκτήτης ψητοπωλείου από την Αλεξάνδρεια (και αυτό έχει τη σημασία του αφού το κόμμα για τα ζώα είναι βασικός πυλώνας της συνεργασίας) είναι φανατικός αντιεμβολιαστής αλλά και οπαδός του Πούτιν, μεταξύ άλλων απίστευτων απόψεων που κατά καιρούς έχει υποστηρίξει.

Μία γρήγορη ματιά το προφίλ του στο facebook θα ήταν ικανή να βοηθήσει τους ανθρώπους κυρίως το μωβ αλλά και τους σοβαρούς οικολόγους να αποφύγουν αυτό το φιάσκο. Δεν το έκαναν όμως...


* Μπόνους Η αγάπη στο Πολάκη!