Σαν να μην πήραν χαμπάρι τι έρχεται. Νέοι υποτίθεται πολιτικοί με παλιές πρακτικές. Προκαλουν με την αδρά πληρωμένη (αυτό)προβολή


Πληρώνουν αδρά και μετά ζητάνε την ψήφο μας ως νέες φωνές. 

Το δυστύχημα των Τεμπών άφησε τόσο δυνατό αποτύπωμα στην καρδιά, στο μυαλό και στην ψυχή μας, που σε λίγο καιρό οι πολιτικοί αναλυτές Θα μετράνε τον πολιτικό χρονο σε προ Τεμπών και μετά Τεμπών περίοδο.

Στους πολιτες πλέον έχουν ενισχυθεί έντονα ήδη υπάρχοντα από πριν συναισθήματα, όπως ο θυμός και η απογοήτευση. Το ζούμε όλοι μας, το βλέπουμε σε όλους γύρω μας, ακόμη και στους ίδιους μας τους εαυτούς.  Πρέπει να είναι κάποιος πολύ χοντρόπετσος για να μην το αισθάνεται. 
Οι δημοσκοπήσεις απλά επιβεβαιώνουν μερικώς αυτό που όλοι ξέρουνε, ότι τίποτα δηλαδή δεν είναι ίδιο πια.

Όλοι; Όχι ακριβώς. 
Υπάρχουν κάποιοι πολιτευτές και δυστυχώς και πολιτεύτριες,  που συνεχίζουν να λειτουργούν σαν να μην έχουν καταλάβει τίποτα, ή σαν να μη τους νοιάζει.

Συγκεκριμένα αναφερόμαστε στο φαινόμενο πολιτευτών-τριών, κυρίως της αντιπολίτευσης ΠΑΣΟΚ- ΣΥΡΙΖΑ, πού στο άγχος τους να κάνουν γνωστή την πολιτική τους παρουσία, σκορπίζουν προκλητικά  λεφτά στην προβολή και αυτοπροβολή τους μέσω των τοπικών site. 

Προσωπικά μιλώντας, καταθέτω την εμπειρία μου από το 2017 τότε που ενδιαφέρθηκα να είμαι υποψήφιος βουλευτής. 
Έκανα κάποιες επαφές με τοπικά site και γνωρίζω ποιοι είναι οι τιμοκατάλογοι προβολής ή ακόμη χειρότερα της μη προβολής αντιπάλων. Σου το λένε ωμά.
( Πρόσωπα και ποσα που μου έχουν ζητηθεί είναι στη διάθεση του καθενός που ενδιαφέρεται.)

Ο κόσμος όμως πλέον ξέρει καλά και τιμωρει.
Τιμωρει την αλαζονία, την ανηθικότητα, τον νέοπλουτισμό.

Να είναι βέβαιοι πως η πρακτική αυτη κάνει τους πολίτες να τους αποστρέφονται περισσότερο, παρά την οποία αναγνωρισιμότητα που ισως κερδίζουν.

Τίποτα δεν είναι το ίδιο πια.