Βαρύ το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ Αλεξάνδρειας από την αποπομπή Πολάκη. Το μπαμπούρι.( μερικώς).


Επανωτά είναι τα χτυπήματα για τους ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ Αλεξάνδρειας τα τελευταία χρόνια.

Η γνωστή αδιαχώριστη παρέα φίλων που σηκώνουν στην πλάτη τους το κόμμα τοπικά εδώ και πολλά χρόνια, από τα πολύ δύσκολα ως τα σχετικά ευκολότερα πρόσφατα, είχε να αντιμετωπίσει πολλές απώλειες στο διάβα της. 

Από τον τοπικό διάτοντα αστέρα της δραχμικής μπουρδολογίας Λαπαβίτσα, ως την αγαπημένη του γραμματέα Στεργίου Μίχου, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Από τον Σύντροφο Λαφαζάνη που ελεγχε την πλειοψηφία της νομαρχιακής Ημαθίας πριν φύγει, ως την αγωνίστρια της Ζάχαρης Βαγγελιώ Αμανατίδου.

Τίποτα όμως δεν συγκρίνεται με την οδύνη που προκάλεσε η αποπομπή του αγαπημένου τους Παύλου Πολάκη στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Αλεξάνδρειας! Ο Παυλάρας ήταν πηγή έμπνευσης για όλους και συχνά αντλούσαν τα επιχειρήματα τους από τη σελίδα του δημοφιλή Κρητικού. Σίγουρα θα υπάρξει μια δυστοκία τουλάχιστον σε πρώτη φάση.

Ευχόμαστε ειλικρινά να είναι το τελευταίο χτύπημα της
... μοιρας αν και φοβόμαστε ότι μετεκλογικά θα έχουμε και άλλες αποχωρίσεις ενώ υπάρχει ο κίνδυνος σε μια μελλοντική νίκη να μην υπάρχει άνθρωπος να ξέρει να τραγουδαει τον ύμνο του ΕΑΜ το βράδυ των εκλογών...