Στα χνάρια του "θείου Κώστα" ο Αποστόλης;

Είναι το πρότυπο του, και μέχρι σήμερα ακολουθεί τα χνάρια του.
Πρόκειται για τον πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μελίκης Απόστολο Λουκανόπουλο, που φαίνεται ως σήμερα να ακολουθεί πιστά τα βήματα του μέντορα του του αείμνηστου, για πολλά χρόνια προέδρου του συνεταιρισμού Μελίκης αλλά και δημοτικού συμβούλου, Κώστα Παπαγιαννόπουλου. Όλα, εκτός από ένα μέχρι στιγμής....
Ο αείμνηστος Κ. Παπαγιαννόπουλος

Ο Αποστόλης μέχρι σήμερα έχει μια αντίστοιχη πορεία, με αντίστοιχη αποδοχή από τον κόσμο, ενώ κατά πολλούς η παρουσια του είναι το ίδιο πετυχημένη με αυτή του αείμνηστου, τηρουμένων των αναλογιών. 

Πριν από λίγες μέρες ο νυν πρόεδρος, βρέθηκε επικεφαλής αντιπροσωπείας του Συνεταιρισμού Μελικης στο Βερολίνο στα πλαίσια της έκθεσης fruitslogistica όπου ανάμεσα από τις συναντήσεις του, ξεχωρίζει αυτη με την Δήμαρχο της πόλης Φραντίσκα Γκίφαϊ.

Αυτη η συνάντηση που σύμφωνα με κάποιες πηγές μας, φαίνεται να άνοιξε την όρεξη διεκδικητών του δήμου και οι σχετικές προτάσεις δεν άργησαν, με τον Απόστολο να φαίνεται πως δεν το έχει αποκλείσει, αν όχι το σκέφτεται σοβαρά.

Είναι γεγονός πως στο χωριό Μελίκη υπάρχει σοβαρό πρόβλημα εκπροσώπησης σε επίπεδο θέσεων ευθύνης στη διοίκηση του δήμου από την εφαρμογή του Καλλικράτη το 2010, κάτι που ενοχλεί πολλούς Μελικιώτες.

Η πραγματικότητα αυτή φαίνεται να απασχολεί αρκετά τους κατοίκους της πρωτεύουσας του πρώην ομώνυμου δήμου, εν όψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι να προτρέπουν τον πρόεδρο να το τολμήσει και να κατεβεί ο ιδιος. 
Όσο για την επιλογή του στο πρόσωπο του υποψηφίου δημάρχου, δεν υπάρχουν περιθώρια για αμφιβολία....
Η αντιπροσωπεία του Α.Σ Μελίκης στο Βερολίνο με τον υφυπουργό Απόστολο Βεσυρόπουλο