"Με την ευκαιρία της ονομαστικής μου εορτής" Η ρετρό πρόσκληση του Α. Μαρκούλη, τα φοντάν και ο μαρμαρωμένος βασιλιάς του Συριζα

Με μια ανακοίνωση- δελτίο τύπου που θύμησε άλλες εποχές, ο γνωστός δικηγόρος αρχηγός δημοτικής παράταξης και εν δυνάμει πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ πλέον, Αντώνης Μαρκουλης, μας καλεί να περάσουμε... να μας κερασει για την ονομαστική του εορτή, στα γραφεία του.

 
Δεδομένου ότι τέτοιου είδους ανακοινώσεις εδώ και πολλά χρόνια δεν συναντάει κάνεις στο διαδίκτυο, αφού θεωρούνται αν μη τι άλλο ξεπερασμένες, η πρόσκληση αυτή το Αντώνη Μαρκούλη έκανε αίσθηση.

Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία χρόνια να είναι ένα μεγάλο κομμα και να έχει κυβερνήσει ή να διεκδικεί ξανά το να κυβερνήσει τη χώρα, για πολλούς όμως ακόμη δεν έχει την δομή, τον τρόπο λειτουργίας ή ακόμη και το DNA αν θέλετε, ενός μεγάλου κόμματος. Όμως.

Η ομαδική είσοδος ΠΑΣΟΚων πολιτευτών φαίνεται πως έχει ήδη αφήσει το αποτύπωμα της, αφού ο άλλος εκ του ΠΑΣΟΚ προερχόμενος Άγγελος Τόλκας με την εκλογή του ως βουλευτής άνοιξε πολιτικά γραφεία σε όλο το νομό, κάτι που η προηγούμενοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ απέφυγαν.

Μένει να δούμε τι άλλο θα σκαρφιστούν στον νέο ΣΥΡΙΖΑ στην προσπάθειά του να μοιάσουν όσο γινεται σε κόμμα παλιάς κοπης. Θα έχει άραγε και " φοντάν" που ήταν το σήμα κατατεθέν ως κέρασμα στα γραφεία πολιτευτων; ( Που 'σαι Τάκη Χατζηδημητρίου!)

Ιδέες όπως ο μαζικός διορισμός στο δημόσιο, τα επιδόματα και οι αυξήσεις έχουν δυστυχώς για αυτούς ( και την χώρα αλλά αυτό είναι άλλο κεφάλαιο) καπελωθεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την "φιλελεύθερη" κυβέρνηση του. 

 Και ο μαρμαρωμένος βασιλιάς του ΣΥΡΙΖΑ, ο άλλος Κωνσταντίνος, (ο νοθρως) δεν φαίνεται να ξυπνάει να τους αναστήσει ...