Ερασιτεχνικό Ημαθίας: Οι ομάδες διαλύονται, το ξύλο μένει.



Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που ήταν κομμάτι της κοινωνικής ζωής της επαρχίας, σβήνει.
Στον νομό Ημαθίας έχουν μείνει πλέον ελάχιστες ομάδες, αφού στην πρώτη του κατηγορία γίνεται πρωτάθλημα 10 ομάδων που και αυτές με δυσκολία βρίσκονται.

 Και αντί όπως θα περίμενε κανείς το φαινόμενο αυτό να ωθήσει τους λιγοστούς που απέμειναν, αλλά και τη διοίκηση της Ένωσης να αλλάξουν μυαλά, αυτοί παραμένουν οι ίδιοι σε νοοτροπίες και πράξεις.

 Σήμερα στον Άγιο Γεώργιο στον αγώνα της τοπικής ομάδας με τα Τρίκαλα,όπως μας ενημερώνει το έγκριτο σάιτ πληροφοριοδότης, έγιναν αίσχη σε όλα τα επίπεδα όπως έγιναν και πέρσυ ουκ ολίγες φορές, όπως και κάθε χρόνο.

 Δυστυχώς το μόνο που έμεινε από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι ελάχιστοι παράγοντες (με την κακή έννοια του όρου οι περισσότεροι) που δεν τους απασχολεί η κατάντια αυτή, αν δεν τους βολεύει κιόλας . 

 Και όσοι από μας πιστεύαμε πως η αποχώρηση γνωστών παραγόντων που για χρόνια καθοδηγούσαν το ποδόσφαιρο σε αυτή του την πορεία του στον γκρεμό θα οδηγούσε στην έστω και με τις λίγες εναπομείνασες ομάδες στην εξυγίανση του χώρου, ήμασταν μάλλον αφελείς....

 Θλίψη.