Το είδαμε και αυτό. Εγκαινίασαν αντιπλημμυρικό έργο λίγες μέρες μετά την πλημμύρα! Στη Μελίκη.


Είναι γνωστό ότι βρισκόμαστε σε παρατεταμενη προεκλογική περίοδο τόσο στο εθνικό- κοινοβουλευτικό μέτωπο, όσο και στο Δημοτικό- Περιφερειακό.

Όπως σε κάθε τέτοια περίοδο οι πολιτικοί παράγοντες διακατέχονται από το άγχος να προβάλουν το έργο τους ή να παρουσιάσουν έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη. 

Στην προσπάθειά τους αυτή να παρουσιάσουν έργα,  είτε για να δείξουν στους προϊσταμένους τους (π.χ. περιφερειάρχη) είτε για να δείξουν στην εκλογικη τους βάση ότι είναι δραστήριοι και ικανοί, κάποιες φορές καταφεύγουν σε υπερβολές που προκαλούν ακόμη και ...θυμηδία!

Μία από αυτές τις περιπτώσεις είχαμε προχθές στην ηλικία όπου σύσσωμη η τοπική πολιτική ηγεσία εγκαινίασε και παρέδωσε όπως ευφάνταστα γράφτηκε τα αντιπλημμυρικά έργα που έγιναν στον Κρασοπούλη στη Μελίκη.
Και πού είναι το περίεργο θα πει κανείς.

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι οτι μόλις λίγες μέρες πριν ο Κρασοπούλης πλημμύρισε για ακόμη μία φορά μετά από μία σχετικά μέτριας έντασης βροχή, θυμίζοντας ότι το έργο το οποίο παραδίδουν είναι περιορισμένης παρεμβατικότητας ή στην ουσία, για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, είναι ένα μικρό πασάλειμμα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από το ρεπορτάζ από την τελευταια βροχή.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η πλημμύρα δεν πήρε μεγάλες διαστάσεις εξαιτίας του γεγονότος ότι η βροχή κόπασε, αλλά και εξαιτίας της άμεσης επέμβασης με αυτοθυσία θα λέγαμε, του δημοτικού υπαλλήλου Νίκου Λουκανόπουλου που με το σκαπτικο που βλέπετε στη φωτογραφία έσπευσε και βοήθησε να περάσουν τα νερά κάτω από τη γέφυρα.
Και αντί αυτό το γεγονός να τους ταρακουνήσει όλους τους τοπαρχες μας, αυτοι εκάναν εγκαίνια ενός έργου που στην ουσία και στην έκταση που απαιτείται δεν έγινε ποτέ! 
Δείτε τις φωτογραφίες μας από την πλημμύρα.

Και διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ από την ...τελετή απο το καλό τοπικό site https://anepikairos.gr/