Οριστικό. Υποψήφιος δήμαρχος ο Βαγγέλης Βογιατζής. Υποψηφιότητες έκπληξη και αναταράξεις στο πολιτικό σκηνικό.

Πριν ακόμα βγει το 22 το πολιτικό κλίμα παίρνει φωτιά! Φήμες για δεύτερες σκέψεις του νυν δημάρχου.
Σύμφωνα με καλά επιβεβαιωμένες πληροφορίες μας, ο δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας Βαγγέλης Βογιατζής, το όνομα του οποίου ακουγόταν έντονα εδώ και αρκετούς μήνες για να είναι υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας, αποφάσισε οριστικά την κάθοδο του στις εκλογές, ως επικεφαλής υπερκομματικού ψηφοδελτίου. 

Ο πρωτοεμφανιζόμενος με αξιοσημείωτη επιτυχία στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Ναλμπάντη στις τελευταίες εκλογές (πρώτος σε σταυρους από την περιοχή Αλεξανδρειας), έκανε γνωστή την απόφαση του αυτη στους συνεργάτες της Δημοτικής ομάδας, αμέσως μετά τη λήξη του δημοτικού συμβουλίου της περασμένης δευτέρας σε γεύμα από τους παρέθεσε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχει πάρει ήδη την έγκριση από σημαντικούς παράγοντες της πόλης, όχι μόνο της κεντροαριστεράς στην οποία ανήκει,  και έχει εξασφαλίσει την διαβεβαίωση για ένταξη στο ψηφοδέλτιο του, σημαντικού αριθμού συμπολιτών μας που κινούνται κυρίως στον επαγγελματικό -επιστημονικο χώρο που αναμένεται να κάνουν αίσθηση.

Επιπροσθέτως υπάρχει έντονη  φημολογία για συμπόρευση μαζί του νυν δημοτικώ  συμβούλων και των τριών άλλων παρατάξεων.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, απέναντι στον δήμαρχο Αλεξάνδρειας θα υπάρχουν ήδη δύο πολύ δυνατές υποψηφιότητες (Βογιατζη-Κουρκουτά) κάτι που απομακρύνει ακόμη περισσότερο το ούτως ή άλλως ελάχιστα πιθανό σενάριο επανεκλογής του για τρίτη θητεία στο τιμόνι του δήμου.

Σύμφωνα με πολλούς οι εξέλιξεις αυτές προκαλούν ήδη αναταράξεις στο τοπικό πολιτικό σκηνικό που ενδεχομένως να καθιστούν ακόμη και αβέβαιη την διεκδίκηση νέας εκλογής από τον Παναγιώτη Γκυρίνη.

Αναμένεται πλέον η επίσημη ανακοίνωση του Βαγγέλη Βογιατζή.