Να γελάς ή να θυμώνεις; Ο Γονίδης σε συναυλία για παιδιά με ειδικές ανάγκες!

 
Ζούμε σε περίεργες εποχές.

Δεν είναι λίγες οι φορές που διαβάζοντας ή βλέποντας όλα αυτά τα περίεργα πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας, σου δημιουργείται η υποψία ότι ένας άγνωστος ....παλαβός Θεός υπάρχει εκεί έξω και έχει βαλθεί να μας κανει πλάκα. Πώς αλλιώς να το εξηγήσει κανείς;

Το κέντρο μέριμνας για άτομα με ειδικές δεξιότητες του δήμου Βέροιας, είναι μία δομή που έχει προσφέρει πάρα πολλά στην κοινωνία. Οι άνθρωποι που το τρέχουν, ο σύλλογος γονέων και ο σύλλογος φίλων του κέντρου, έχουν δώσει τη ζωή τους με αυταπάρνηση σε αυτό το σκοπό. Είναι αξιοθαύμαστοι.

Και αυτό είναι που η είδηση ότι κάλεσαν τον Σταμάτη Γονίδη να τραγουδήσει σε συναυλία για το κέντρο μας κάνει να μην πιστεύουμε στα μάτια μας.

Για το ποιος είναι ο Σταμάτης Γονίδης δεν θα πούμε περισσότερα, αρκεί να γκουγκλάρει κάποιος και να δει όλα αυτά τα απίθανα πράγματα, που εχει πει, έχει κάνει ή ...έχει τραγουδήσει.

Η εικόνα όμως όπου αυτός ο απίθανος τύπος, να ¨τραγουδάει¨ δίπλα σε παιδική χορωδία και μάλιστα με αυτές τις ιδιαιτερότητες, είναι αν μη τι άλλο έχει μια παραδοξότητα. Για να είμαστε επιεικείς.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε: