Που χάθηκε ο Νίκος Μπρουσκέλης ; Έχει την πολυτέλεια το ΚΙΝΑΛ να χάνει τέτοια στελέχη;

Ο γιατρός Νίκος Μπρουσκέλης  υπήρξε από τους πιο μαχητικούς υπερασπιστές της πολιτικής του κινήματος και δεν έλειψε ποτέ από καμια μάχη, ακόμη και σε πολύ δύσκολες για το αγαπημένο του ΠΑΣΟΚ, εποχές.




Ένα έμπειρο-ή και λιγότερο έμπειρο- μάτι που παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από το δημοκρατικό χώρο της Ημαθίας, θα παρατηρήσει ότι εδώ και αρκετά μεγάλο διάστημα ο Νίκος Μπρουσκέλης είναι απών, από τις εκδηλώσεις του κομματος, κάτι που δεν μας είχε συνηθίσει για τουλάχιστον τα τελευταία 10 χρόνια και πλέον.

Ο 50χρονος ουρολόγος από την Αλεξάνδρεια, γιος του πρώην δημάρχου Δημητρη Μπρουσκελη ένα όνομα που έχει συνδεθεί με τις καλύτερες μέρες του ΠΑΣΟΚ στον τόπο όντας ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία, έπαιξε σημαντικό ρόλο στις τοπικές πολιτικές εξελίξεις τα τελευταία χρόνια αφού μεταξύ άλλων πρωτοστάτησε στην πολιτική αλλαγή στο δήμο Αλεξάνδρειας με τον ίδιο να έχει το ρόλο του προέδρου του νομαρχιακού συμβουλίου, ενώ δεν δίστασε να καταθσέαει και υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές του 2019 και πήγε μάλιστα πολύ καλά, αφού για πολύ μικρη διαφορά ψήφων εξελέγη δεύτερος, πίσω από τον επίσης συντοπίτη μας πρώην δήμαρχο Αλεξάνδρειας και ανηψιο και ξάδερφο βουλευτών Μπάμπη Γκιόνογλου.

Το τελευταίο διάστημα ο Νίκος απέχει από τα κοινά, αφού κανείς δεν θα τον δει σε εκδήλωση που κάνει το κίνημα αλλαγής.

Το παράδοξο είναι ότι συμβαίνει σε μία εποχή που το ΠΑΣΟΚ φαίνεται να πηγαίνει καλά σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν και μάλιστα μετά την επικράτηση του Νίκου Ανδρουλάκη για την υποψηφιότητά του οποίου αγωνίστηκε στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές.

Σε μία περίοδο που τα δημοσιεύματα γύρω από το κίνημα αλλαγής και του Νίκου Ανδρουλάκη προσωπικά αναφέρουν την προσπάθειά του να βρει ικανά στελέχη για τη συγκρότηση υποψήφιου του ψηφοδελτίου κάνοντας ανοίγματα και σε αποστασιοποιημένος το χώρο, η απουσία του Νίκου Μπρουσκελη  είναι κατά τη γνώμη μας ανεπίτρεπτη.

Μήπως θα ήταν καλύτερα η υπεύθυνοι του κόμματος αντί να καταφεύγουν σε απέλπιδες προσπάθειες εξεύρεσης υποψηφίων που πολλές φορές καταντούν φαιδρές μέσω διαρροών στον τοπικό τύπο, να κοιτάξουν τα του οίκου τους; 

Έχει την πολυτέλεια το ΠΑΣΟΚ να κατεβαίνει στις εκλογές χωρίς τον Νίκο Μπρουσκελη;