Απίστευτο και όμως αληθινό. Με δεκα μοναδες προηγειται η ΝΔ με ολα αυτα που γινονται!

 


Συμφωνα με μια ακομη δημοσκοπηση της μετρον Αναλυσης αυτη τη φορα, η Νεα δημοκρατια προηγειται με 10.2 ποσοστιαιες μοναδες διαφορά απο τον συριζα στην εκτιμηση ψηφου κατι που ισοδυναμει με πολυ πιθανη εκλογη της ακόμη και απο τις πρωτε εκλογες. Η δημοσκοπηση αυτη ερχεται να προστεθει σε μια σειρα απο αλλες που εχουν λιγο πολυ τα ιδια ευρηματα.

 Οπως ολα δειχνουν λοιπον ο Κυριακος Μητσοτακης εχει ακομη αυξημενη επιρροη στους πολιτες με την Νεα Δημοκρατια να ειναι υποψηφια να μπει στο βιβλιο γκινες ως η μονη κυβερνηση που επανεξελεγη με ακομη μεγαλυτερη διαφορα!, 

Και ολα αυτα καταγραφονται σημερα, 3,5 χρονια μετα την εκλογη της που εκτος απο τη φθορα εχουν συμβει ενα σωρο κοσμοιστορικες αλλαγες.

 Φαινεται οτι καμια ακριβεια, καμια ΔΕΗ, κανενας Πετσας, καμια παρακολουθηση, καμια φωτια κανενας κορονοιος κανενας πΠατσης, καμια κωλοτουμπα στο Μακεδονικο, κανενας Αδωνις, καμια πρωτια σε νεκρους λογω κοβιντ,δεν κλονιζουν την εμπιστοσυνη των πολιτων απενατι στον Κυριακο μητσοτακη και στην κυβερνηση του!

Και αυτο να μη τι αλλο ειναι ιδαιατερα αξιοσημειωτο.

 Η οπως λεει γνωστος σχολιαστης των καφενειων του Γιδα. Παει ο κοσμος τρελαθηκε!

Η οπως λεμε εμεις, με τετοια αντιπολιτευση που εχει και λιγο ειναι!