Ηρωίδα με τα λεφτά των άλλων. Όλη η αλήθεια για την Κολοβού. Τα 50χιλ που δεν μπόρεσε να τσεπώσει.

Για άλλη μια φορά η κοινή γνώμη εξαπατήθηκε όταν κάποιοι επιτήδειοι εκμεταλλεύτηκαν την αφέλεια και την καλή προαίρεση του πολίτη, δημιουργούνται ψεύτικους ήρωες οραματιζόμενοι λαϊκούς αγώνες και επαναστάσεις. 
Αυτή τη φορά η ήρωας ήταν η Ιωάννα Κολοβού.

Όπως συχνά συμβαίνει το αφήγημα των λαϊκιστών κάθε χρώματος στηρίχθηκε σε ψέμα ή έστω σε απόκρυψη της αλήθειας.  
Δείτε πως έχουν τα πράγματα :

Η "φουκαριαρα" ομολόγησε με ανάρτησή της, έμμεσα αλλά σαφέστατα, πως από τον πλειστηριασμό του (τέως) σπιτιού της - το σπίτι εκπλειστηριάστηκε για 90.000 ευρώ περίπου - οι 40 χιλιάδες πήγαν για την εξόφληση της οφειλής της και το υπόλοιπο ποσό, περίπου 50.000€ πήγε στην ίδια.
Και κλαιγόταν κανονικά, με θράσος, πως από το ποσό αυτό της έμεινε μόνο ένα χιλιάρικο γιατί τα υπόλοιπα της τα πήρε η Εφορία, ο Δήμος και ο ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ) για ανεξόφλητες οφειλές της προς αυτούς!
Αυτή η γυναίκα είχε τελικά πληρώσει ποτέ καμία οφειλή ή εισφορά στη ζωή της;
Είναι μάλιστα σημαντικό σημείο το εξής: δικαιούταν να ζητήσει την υπαγωγή της στο Νόμο Κατσέλη για να προστατευτεί η πρώτη της κατοικία από κατάσχεση. Δεν το έκανε ποτέ, όπως επιβεβαίωσε και η Τράπεζα της Ελλάδος. Επομένως είτε δεν ήταν το επίμαχο διαμέρισμα η πρώτη της κατοικία, είτε  εξοφλούσε την οφειλή των 40 χιλιάδων προς την Εθνική Τράπεζα (οφειλή από... αγορές με κάρτες!) αφετέρου θα εισέπραττε τη διαφορά που θα προέκυπτε από το ποσό του πλειστηριασμού όταν θα αφαιρούταν το ποσό της οφειλής. Και αφού πήρε τα 50.000€ αυτής της διαφοράς ξαφνικά έμαθε πως της παρακρατήθηκαν από τα χρήματα αυτά οι υπόλοιπες εκκρεμείς οφειλές της, ξέμεινε με ένα χιλιάρικο και, σου λέει η μπαταχτσού, "δεν καλώ τα κανάλια, τα κόμματα και τους χαζοαλληλέγγυους να το κάνω σόου το όλο θέμα, μπας και καταφέρω να μου μείνει και το σπίτι;"
Υπενθυμίζεται ότι το σπίτι έχει ήδη εκπλειστηριαστεί. Σε αλλον ανήκει. Η Κολοβού μένει εκεί με το έτσι θέλω, ως καταληψίας.

Άσε που, όπως είπε και η ίδια στο TVXS, στα 200 μέτρα από το διαμέρισμα κατασκευάζεται σταθμός του Μετρό και το διαμέρισμα πήρε αξία...